Johannan Putiikin esittely

Hyvä olo tuntuu ja näkyy, joten sopivissa alusvaatteissa yhdistyvät ihanalla tavalla huvi ja hyöty.

Olen toiminut Evelace jälleenmyyjänä jo vuodesta 2010 ja teen tätä päätyökseni. Olen ollut kolmen parhaan jälleenmyyjän joukossa vuodesta 2012 asti ja vuosina 2016 ja 2020 olin Suomen paras. Vuonna 2019 olin Tampereen seudun vuoden yrittäjänainen.
Mallistoni on erittäin laaja ja pystyn palvelemaan asiakkaitani joustavasti – erityisesti liikkuvan Evelace kotiputiikkini eli alusvaateauton avulla, jolla voin viedä alusvaatepalvelun melkein mihin vain missä sitä tarvitaan. Olen iloinen, innovatiivinen, elämänmyönteinen ja palvelualtis.
Täysin ainutlaatuisena maailmassa teetin henkilökohtaista alusasujen sovituspalvelua varten alusvaateauton. Voin siis ajaa vaikka kotipihaasi, työpaikallesi tai vaikkapa mökille täysin varustellun Evelace putiikin kanssa! Autosta löytyy kaikki tarvittava, lämmityksestä alkaen kenkälusikkaan asti.
Palvelen asiakkaitani niin kuin haluaisin itseäni palveltavan, eli todella kuuntelen ja yritän ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet, jopa ne mitä hän ei ehkä osaa sanoittaa. Autan liivikoon ja mallin valinnassa ja teen oikeiden tuotteiden löytämisestä mahdollisimman helppoa ja mukavaa. On mahtavaa nähdä tyytyväisiä asiakkaita.
Parhaimmillaan asiakassuhteet ovat jatkuneet jo yli kymmenen vuotta, joten kaikenlaisia elämäntapahtumia on sekä minulla että asiakkailla ollut matkan varrella. Toivottavasti saan alusvaatettaa monia nykyisten asiakkaiden lapsiakin pitkälle aikuisuuteen! Omat kokemukset vartalon muutoksesta esimerkiksi raskauden aikana auttavat ymmärtämään asiakkaiden tilanteita.
Evelace on suomalainen vuonna 1995 perustettu yritys, joka suunnittelee ja teettää sekä maahantuo alusasuja koko perheelle. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi toiminnan perusajatus on henkilökohtainen pukeutumispalvelu, jossa myyjä kokemuksellaan auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopivat tuotteet.
Alusvaateauto on vienyt palveluni joustavuuden aivan uudelle asteelle. Minut voi tilata palvelemaan ihan yhtäkin ihmistä, ja enimmillään olen palvellut päivän aikana parikymmentä asiakasta, välillä jopa paikasta toiseen siirtyen. Palvelen jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti, jotta saan keskittyä juuri hänen tarpeisiinsa. Sovitukset kestävät noin 15 min – 60 min. Kiirettä ei sovituksessa kannata pitää, vaan aikaa kannattaa varata, jotta ehtii todella tunnustella tuotteita ennen ostopäätöstä.
Tulen mielelläni esittelemään tuotteitamme kotiesittelyyn, työpaikoille ja tapahtumiin. Kotiesittelyn järjestäjänä saat nauttia VIP-alennuksista. Tapahtumat räätälöidään toiveidenne mukaan. Evelace alusvaateauton varaaminen vähintään kolme hengen porukalle avaa käyttöösi putiikkitapahtuman edut. Huomioi kaikessa suunnittelussa autoni edut: tuotteet ovat heti esillä, kun vain paikalle ajan ja sovitustila yksityisyydensuojineen on aina mukana.
Eikö alusvaatteiden ostaminen ole lempipuuhaasi? Jos olet jo asiakkaani voit ulkoistaa alusvaatepohdintasi minulle. Säilytän asiakaspalvelua varten asiakkaiden tuotetiedot, sinun ei siis tarvitse harmitella poisleikattuja kokolappuja. Kerro vain toiveistasi ja aloitan puolestasi henkilökohtaisen alusvaateanalyysin. Ehdotan tuotteita aikaisempien ostostesi, kokojesi ja mieltymystesi perusteella, tarvittaessa kokoa päivittäen. Voimme sopia toimituksen niin että pääset sen yhteydessä sovittamaan valintasi, tai sitten Matkahuolto kuljettaa tuotteet luoksesi ja sovitat ne kotona kaikessa rauhassa. Tämän helpompaa ei alusasujen uusiminen voi olla!
Avoimesta kalenteristani näet, missä olen, mitä teen, mitä tarjouksia on voimassa ja milloin minulla on aikoja varattavissa. Kalenterin osoite on bit.ly/johannankalenteri Varauksen teet ottamalla minuun yhteyttä joko viestillä Facebookissa @johannanputiikki sivulla, tai 0404120782 puhelin tai whatsapp.
Korona: Toimin koronaystävällisesti, varotoimia käyttäen. Tällaisena aikana ei varmasti ole turvallisempaa ja kontaktittomampaa tapaa alusvaatteiden ostamiseen kuin kutsua Evelace alusvaateauto omaan pihaan. Voin palvella ystävyksetkin perätysten, ilman yhtäaikaista autossa oloa. Kerrothan mikäli sinulla on erityistoiveita, mukaudun mielelläni. Yhdessä selviämme vaikeistakin ajoista <3
Terkuin,
Evelace jälleenmyyjäsi,
Johanna Välimäki
040 412 0782
etunimi.sukunimi@evelace.fi
Evelace alusvaateauton päämaja on Ylöjärvellä
Koivuniementie 85, 
39310 Viljakkala 
*ainoastaan ajanvarauksella*
Kalenterini bit.ly/johannankalenteri
Facebook: Johannan Putiikki – Evelace @johannanputiikki
Instagram: johannanputiikki
Twitter: @JohPut
Youtube: Johannan Putiikki – Evelace-jälleenmyyjä
Youtubesta pääset näkemään mm seuraavat videoni:
Johanna ja Zena-alusvaateauto, 10-vuotisjuhlavideo
Johanna Välimäki, Evelace-jälleenmyyjä palvelee Zena-alusvaateautolla 1 min kuvamontaasi
Johanna juttelee liivien kestoiän maksimoimisesta

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *