Täysi päivä!

Olipa täys päivä! Kello on yks yöllä, reilu 12 h sitten lähdin alusvaateautolla palvelureissuun.

Sitä ennen olin tehnyt toimistohommat, vastannut yhteydenottoihin, ottanut illan ja yön tilaukset vastaan ja toimittanut eteenpäin, varmistanut osoitteet ja matkahuollon toimituspisteet jne.

Päivään mahtui kuusi asiakasta neljässä eri paikassa, ja myynti sujui todella hyvin. Keli oli kyllä erittäin lämmin, joten autossa tuli kuuma, toivottavasti ei oo kesän viimeinen kerta! Illalla lämpö ja nihkeys purkautuivat viimein ukkoskuurona.

Iltapimeässä ajelin kotiin, maitoa olin ajatellut hakea, mutta kaikki kaupat olivat jo kiinni. Mies oli laittanut ruoan valmiiksi ja itkevää pikkupoikaa vähän lohduteltuani tulin toimistohommien pariin. Vaihtoehtoja ei ollut, koska monia juuri tilattuja tuotteita oli Oulun varastolla vain yksi tai kaksi kappaletta jäljellä, enkä halunnut jättää pienintäkään mahdollisuutta, että joku toinen ehtisi napata viimeisen kappaleen minun asiakkaani nenän edestä!

Nyt tarkistan että olen kaikki osoitteet kirjannut ja että kaikilla on matkahuollon hakupiste merkittynä, sitten pääsen painamaan lähetä-nappia ja painun pehkuihin tyytyväisenä.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *