Voihan pikkuhousut!

Voihan pikkuhousut. Olen niitä tämän alusvaateurani aikana paljon pohdiskellut.

Valuvatko sun pikkarit ikävästi vyötäröltä alaspäin? Eikö maha pysy piilossa vaikka haluaisit? Ahdistaako? Puristaako? Taikka jos vaikka tykkäätkin matalista housuista, niin piirtyykö pepun puolelle pikkareista raja joka näkyy housuistakin läpi?
Onko sinulla kaapissa noin viidetkymmenet pikkarit, mutta kaivelet sieltä niitä tiettyjä muutamia housuja joita oikeasti haluat pitää? Ja jos niitä ei löydy niin tyydyt kompromissipikkareihin ja koko päivä on vähän kärvistelyä? Miten pakkaat lomalle, kolmet lempparit ja neljät kompromissit, ja peset lemppareita jotta et joudu ns “varatankille” moottoripyöräslangilla?
Minä haluaisin olla se, joka on myynyt ne kolmet lempparit!
Ja ehkä niitä muita housuja ei enää tarvitse ostaa tai kaapissa säilyttää tilaa viemässä?
Pikkareissa, kuten liiveissäkin, koolla on väliä. Koon täytyy olla oikea. Klassinen virhe on napata pikkuhousu kokonumeron mukaan sovittamatta ja kokoa päivittämättä, ja päätyä käyttämään liian pientä housua. Muutos kun on ainoa pysyvä asia niin kokokin saattaa ajan myötä muuttua.
Mistä tietää että housu saisi olla kooltaan isompi? Kun pikkuhousun kangas venyy päällä enemmän kuin sen on tarkoitus venyä käy niin, että kangas venyessään madaltuu. Vaikka housu siis korkeudeltaan muuten yltäisi mukavasti vyötärölle niin korkeutta katoaa leveyssuuntaan ja housu jää päällä matalaksi. Oikea koko jäisi venymättä oikealle korkeudelleen.
Toki housun mallilla on todella paljon merkitystä myös. Suosittelen aina kokeilemaan housun, omien pikkareiden päälläkin sen silti tuntee onko housu sun kropalla oikeassa kohtaa. Tällä säästät ihan selvää rahaa kun voit käyttää eurot niihin housuihin joista oikeasti tykkäät ja joita tulet käyttämään.
Evelacen housukirjo on valtavan laaja, ja joskus käy niin että kokeillaan kymmenet, viidettoistakin housut, ja yhtäkkiä löytyy ne Oikeat. Sen jälkeen kaikki muut housut, ne entiset hyvät ja varsinkin ne semihyvät joita on väkisillä käyttänyt, jäävätkin kauas kärkisijoista ja on aivan selvää mitä haluaa päällään pitää. Niihin housuihin kannattaa satsata ❤

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *