Eka kertaa tulossa alusvaateautoon?

Ootko tulossa eka kertaa sovittamaan liivejä mun luo? Tai ootko kutsunut kavereita luoksesi alusvaatesovituksen merkeissä? Tein videon jolla yritän pikkasen avata liivisovituksen tilannetta ja kertoa mitä asiakas voi etukäteen funtsia valmiiksi

🙂 Jos haluaa! Mitään ei oo pakko, voi vaan tulla ja valita mieleiset 🙂 Moni kuitenkin kysyy mitä vois tehdä etukäteen joten siksi tein tän.
Mittoja ei tarvii murehtia ja mallitkin selviää sovittamalla. Etukäteen voi halutessaan tutustua mallistoon netissä evelace.fi
Erityisesti on hyvä miettiä omia tarpeitaan (minkä vaatteiden kans, mihin tilanteisiin, mistä tekemisestä puuttuu sopivat alusasut yms), haluaako pitsiset, sileät, käykö kaikki, käyttääkö topattua, toppaamatonta vai sovittaako kaikkea mitä tarjoan (suosittelen 😃), ja onko joku mallitekninen juttu joka on hyvä tai huono tai josta haluaa jutella ainaskin?
Millaset pikkarit on lempparit, haluaako lisäksi muotoilevia alusasuja juhlamekkojen ja tunikoiden alle, entä erilaisia pukeutumispaitoja ja yöppäreitä, entä sukkahousut (personal size!) ja entä tarvikkeet kuten pesupussit, toppaukset, eri väriset ja malliset olkaimet (cross back) ja silikoniolkaimet sekä tarviiko uima-asut uudistusta. Onko lapsille ja miehille tarvis hankkia pitkiksiä, boksereita, tytöille toppeja tai ensiliivejä?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *