Suoratoimitustesti!

Evelace aloittaa historiassaan ainutlaatuisen kokeilun jonka testimyyjäksi minut on suureksi ilokseni valittu! Kokeilu koskee alusvaatteiden toimitusta suoraan Oulun Evelace-tukusta asiakkaalle.

Ote virallisesta tiedotteesta:
“Kokeilun tarkoitus on selvittää kaikki erilaiset työvaiheet, joita niin jälleenmyyjä kuin tukku joutuisi suoratoimituksissa tekemään, ja sopiiko tällainen toimintatapa muutoinkaan alusasumyyntiin?”
Puolen vuoden kokeilun tavoite on selvittää tuleeko Evelace joskus tulevaisuudessa siirtymään tällaiseen toimintatapaan. Mitä te olette mieltä? Nyt on loistava hetki osoittaa mielipiteensä myös tekemällä tilaus ❤ ❤
Erityisesti testin ajankohta on äärimmäisen hyvä minulle, sillä olen vanhempainvapaalla tällä tietoa kevääseen asti ja vanhempainvapaan aikana työskentely on tarkasti rajattu (sunnuntaipäiviin).
Tämän testin ansiosta pystyn sunnuntaisin vastaanottamaan viikon aikana saamani tilaukset ja välittämään ne Ouluun Evelacen tukkuun, josta suorat toimitukset teille lähtevät matkahuollon kautta! Nyt minulta siis jää lukuisia työvaiheita pois: paketin haku matkahuollosta, tuotteiden pakkaaminen asiakaskohtaisesti, lähetysdokumenttien teko ja toimitus asiakkaalle. Käytännössä en siis olisi vanhempainvapaalla voinut myydä lainkaan koska olisi mahdotonta tehdä kaikki peräkkäisinä sunnuntaina. Minun myyntimäärilläni, töissä ollessani, tähän on mennyt jopa päivä per viikko, välillä enemmänkin, joten uskon että saamme todella arvokasta tietoa myös tulevaisuuden toimintatapamuutosta varten!
Vanhempainvapaalla en tee työkeikkoja, vaan tämän testin ansiosta voin silti palvella teitä ❤
Mitä olette mieltä? Itse olen onnesta soikeana kuin Josyn bodya käyttävä mallimimmi! ❤ On mahtava olla osa kehittyvää ja eteenpäin menevää yritystä, myydä laadukkaita tuotteita ja saada ne teille vielä entistäkin nopeammin ❤
Ootko säkin sitä mieltä että ihan mahtavaa!? Peukuta tai paina sydäntä! Jos oot jotain muuta mieltä niin kommaa mitä ja miksi, otamme kehitysehdotuksia vastaan.





Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *