Nostalgiafiiliksissä

Ajelin yösydännä keikkojen ja naurun jälkeen seuraavan päivän töitä lähemmäs..

Fiilis alko jo päivällä muuttua nostalgiseksi, joku kysyi onko sulla paljon vakkariasiakkaita ja sain taas sanoa et ihan ekastakin esittelystä on porukkaa matkassa mukana. Tänäänkin viestittiin.
Siinä pieneneviä teitä seuratessa aloin miettii mitä se onni oikein on… Oisko se ollu CMX:n Ruoste vai Timi Lexikonin Moon kuu joka näihin ajatuksiin upotti, eilen kotiin ajellessa oli upea kuutamo ennenku pilvet sen söi.. Samapa se kun kaikkien näiden vuosien jälkeen voi viimein sanoa että tätä se kai on. Että on semmonen olo että tässä oon mie. Että peilissä on joku jota voi vähän kattoo ylöspäin, joka on kiva tuntee. Turhia se ei ressaa enää mut suunta sillä on selvä, kyl se tän hoitaa.
Että on jalansija, tukeva maadotus, ettei koko ajan tarvi haparoittee ja liukastella, että näkee eteensä ja tietää mistä on tulossa.. Ja vaikka tie oiski välillä kapee ja maisemat hukassa, että vaikka “tuuli ajaa edelläni lunta pitkin tietä” niin mulla on mukanani lastillinen lämpöä että ois itellä hyvä olla ja tilaa toisellekin.
Että saa tehä just sitä mistä on haaveillut, kulkea ja kattella melkein kuin leffoissa konsanaan, perille jonneki päästyään heivauttaa vaan ittensä pohdinta-asentoon kuskinpenkillä oveen nojaamaan, vaikka ystäväni Lyhennysvapaa tahi Puolipekkanen joskus totesi että se on vaarallinen asento nukkua autossa..
Että saa ihmiset hyvälle tuulelle ja että tällä vielä elääkin. Ja että tavallaan ne ongelmatkin on omia ja valittuja, ja moni niistä kuitenki mittakaavassaan pieni, isot maritetaan poies. Niin että tätä kait se on, tässä ja nyt. On se.
#onnellinen #onni #onnion #hallitar #workhardplayhard #listencarefully #praise #Evelace #JohannanPutiikki #alusasut #alusvaatteet #asiakaspalvelu #laatu #joy #elämänilo #mie #zenalivico #rakas #tukes #tienpäällätaas #tie #silta #projectTAU

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *