Lomaileva yrittäjä!

Onhan tää rohkee veto ja jotku edelleen kyselee että “mikä se semmonen yrittäjä on joka lomailee..” mutta ehkä se on semmonen yrittäjä joka jaksaa tehdä ne kaikki muut päivät vuodessa sydämellä hommia vaikka eläis vähän pidempäänki..

Kyllähän mä rakastan mun työtä ja asiakkaita mutta tietäsittepä kuinka jumalaton paperisotku, pakkaaminen ja lajitteleminen, ja toimittaminen ja kalenterioiminen ja asioiden JÄRJESTÄMINEN tän kaiken pyörittämisessä on, varsinkin ku tekee kaiken yksin..
Joskus ois hauska ku voisi vaan käydä pitämässä luentoja ja ottaa mukaan _kynän_, mutta eheeiiii… Se että liivit ovat heti mukaan saatavissa vaatii x määrän toimintoja etukäteen tilauksista varastonhallintaan ja tuotemäärän koostamiseen ja se että ne tulevat asiakkaalle myöhemmin vaatii siihen plus y:n..
Se että mulla on 3000 asiakkaan tiedot järjestyksessä kokoineen ja väreineen vaatii tilausten tekemisen verran tuplamäärän työtä jne. Ne kaikki on näkymätöntä asiakkaalle, parhaimmillaan, mutta tekevät palvelusta joustavaa ja asiakkaalle helppoa – toivottavasti. Ja vaativat multa panostusta.
Minä haluan olla mukava ja jos oon väsyny en oo nii mukava. <3

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *