Uusi asiakas- ja työtila Viljakkalassa!

Uusi asiakas- ja työtila Viljakkalassa!

Uusi asiakas- ja työtila toivottaa tervetulleeksi! Miltä näyttää?

Tuotteet ja varsinainen sovitus tullee edelleen pysymään autossa, koska siellä on niin mainiot tuotetelineet ja yksityiskohdat hiottu viimeisen päälle. Kaivattu on lähinnä tilaa isommille porukoille, sekä tilaa, jossa muut voivat viihtyä sillä välin kun halukkaat saavat henkilökohtaisen sovitushetken.
Osa haluaa nimenomaan ystävät makutuomariksi sovitukseen valitsemaan persoonaan sopivat oikeat värit ja muodot – sanotaanhan että ystävä on paras peili! Alusvaateautoon mahtuu spektaattorien paikalle sopuisasti kolmisen leidiä, kun minä ja sovittaja hääräämme peilin ääressä.
On kuitenkin täysin ok haluta sovittaa itsekseen, ilman että joutuu jakamaan arkojakin asioita ystävien edessä. Meillä kaikillahan on omat herkkyytemme, puolierot, leikkaukset, elämän tuomat muutokset vartalolla ja joskus on helpompi kun saa pitää ne ihan itsellään. Trust me, minä niin tiedän.
Olen iloinen voidessani tarjota tämän uuden laajennuksen palvelutapaani. Siispä lämpimästi tervetuloa Ylöjärven Viljakkalaan! Sovithan aikasi etukäteen, toimin vain ajanvarauksella. 0404120782

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *