Vuoden tavoitemyynnistä puuttuu varsin hurja siivu

Vuoden tavoitemyynnistä puuttuu varsin hurja siivu
Joskus yrittäjyys valvottaa öisin.
Matikka on toisaalta lohduttavaa ja toisaalta huimaavaa. Huimaavaa siitä voi tehdä laskemalla esimerkiksi paljonko menee suklaaseen eikun siis kahviin rahaa vuodessa. Ja lohdullista siten että aattelee vaan paljonko yks lev…paketti maksaa.
Koronan uusi aalto vaikutti liiketoimintaan voimakkaasti. Useimmat sovitut tapaamiset siirtyivät hamaan tulevaisuuteen. Osa tietysti jäi, ja niistä olen todella kiitollinen ja pyrin hoitamaan ne turvallisesti ja tyylikkäästi.
Tällä hetkellä vuoden tavoitemyynnistä puuttuu kuitenkin varsin hurja siivu. Ja minä olen siis yrittäjä, itsenäinen jälleenmyyjä, ja saan palkan siinä muodossa että saan siivun jokaisen myymäni tuotteen hinnasta. Yrittäjillä ei ole ns perus- tai pohjapalkkaa.
Kuitenkin, jos lasketaan kuinka monta HENKILÖÄ se “vuoden tavoitemyynnistä puuttuva hurja siivu” on, laskettuna normaaleilla keskiostoksilla, niin se on aika tarkkaan 102 ihmistä.
Jos ajatellaan, että näen livenä tänä vuonna toivottavasti ainakin 15-20 ihmistä vielä (siis koko joulukuun aikana!) niin mun tarvis saada heidän lisäkseen 80 ihmistä innostumaan alusvaatteiden päivittämisestä niin paljon, että realisoivat tämän tarpeen joulukuun aikana.
Tarvittavaa asiakasmäärää voi vähän vähentää se, että tämän vuoden aikana olen huomannut, että asiakkaiden keskiostot ovat nousseet. Olen itse mielessäni miettinyt, että se ehkä johtuu siitä, että keväällä ihmisille kävi tuskallisen selväksi, että maailma voi mullistua ihan yhtäkkiä ja että kaikkea ei voi aina saada heti kun siltä tuntuu. Karanteeni, etätyöskentely ja normaaleista harrastuksista luopuminen sai ihmiset katsomaan sisään kotiinsa, itseensä ja myös vaatekaappeihinsa. Monta vuotta kytenyt ajatus alusvaatteiden huonosta jamasta on tänä syksynä saanut ihmiset ostamaan “sen verran että pärjää jos tässä käy uudestaan huonosti”.
Onhan paaaljon kivempi olla kotona etätöissä vähän virittyneissäkin verkkareissa kun pikkarit ei kinnaa ja kestävät istumista ja liivit ovat niin mukavat että niissä voi oikeasti olla! Saatikka jos on eturintaman ihmisiä joille etätyö ei ole vaihtoehto.
Päivitin tänään Putiikin Youtubekanavalle täälläkin vilahtaneita livevideoita: vinkkivitosia alusvaateasioihin, pukemiseen, käyttämiseen, valintaan sekä helmiä reissujeni varrelta. Videoissa esittelen myös Evelacen mallistoa.
Mikäli sulla herää toiveita mistä kuulisit lisää niin vinkkaa, toteutan mielelläni, aikaa on!
Ja otan mielelläni vastaan kaikki mahdolliset tilaukset!
Joku tietysti aattelee, että no miksei sitä vaan luovuttais ja hengailis kotona pikkupojan ja miehen kanssa, onhan ne kuitenki pääsääntöisesti ihan hyvää seuraa? No, tässä on vähän silleen haastava tilanne kun minä oon nyt meidän perheessä se joka tuo leivän pöytään ja pitää pikkupojan vaatteissa vaikkei se niistä sukista niin tykkääkään 😃 ❤
Tiedättehän te, äidit ei luovuta!
Tsemppiä kaikille ❤ ❤

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *