Miten ostaa alusvaatteet turvallisesti koronan aikana?

Mikä on turvallisin tapa uusia alusvaatteet tällaisena maailmanaikana? No varmasti netti ja etäostaminen – Johanna auttaa!

Mikä on helpoin ja myös aika turvallinen? Uskoisin että se, että (nyt kaksi kuukautta lähes eristyksissä ollut) Johanna ajaa alusvaateautolla pihaasi henkilökohtaista palvelukäyntiä varten. Minä mittaan, sovitan, autan ja valitsen kanssasi sulle just oikeat koot ja mallit. Näin sinun ei tarvitse lähteä kaupungille, eikä kulkea ihmisten keskellä, vaan saat palvelun kotiisi yhden ihmisen avulla. Saat heti sellaiset tuotteet jotka ovat sinulle oikean kokoiset ja haluamasi väriset, ja loput tulevat matkahuollon toimittamana joko lähimpään noutopisteeseen tai halutessasi nekin ihan kotiin asti.
Miksi tapaaminen voi olla hyvä idea? Tuo ensimmäisen vaihtoehdon etäpalvelu toimii parhaiten kun olet jo valmiiksi Johannan tuttu, jolloin on pohjaa mihin lähteä rakentamaan sitä mikä tuote sinulle sopii. (Rinnankanta, rinnan malli, pituus, poven muoto jne vaikuttavat.) Mittanauha auttaa sovituksissa, mutta vain rajallisesti.
Kaupassa yksin sovittaessa tilanne tuntuu joskus hiukan epätoivoiselta ja tuotepino sovituskopissa saattaa olla kymmenien tuotteiden kokoinen. Sen sijaan alusvaateautossa sovituksessa on mukana ammattilainen, ja pystyn alkukonsultaation jälkeen usein valitsemaan sulle toiveidesi mukaisen viiden kärjen, jolloin voi olla että sovitettavia liivejä on vain muutamia! Mallistossa on satoja tuotteita, mutta liiviskannerisilmäni antavat insinöörin aivoihini sellaista dataa jolla valinta helpottuu merkittävästi! Ja jos joku tuote ei mielestäni sulle sovi, sanon senkin suoraan. Sovitamme mieluiten puhtaalle iholle, ja huolehdimme hygieniasta ja turvallisuudesta, mm käsidesin käytöstä.
Sovittamalla vältyt palautuksilta ja niiden myötä kontakteilta, ja varmistamme että tuotteet ovat kerralla oikein.
Otahan yhteyttä jos laitetaan sut kiertuelistaan!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *