Haluatko oman Liivianalyysin?

Minä yritän aina kehittyä ja viedä toimintaa eteenpäin. Nyt keksin ajatuksen Liivianalyysista.

Evelacen mallistossa on noin 80 eri rintaliiviä, ja yhdellekään asiakkaalleni ei istu jokainen malli.
Nyt kun teen paljon töitä etänä yritän kaikkeni kertoa asiakkaille viesteillä/muutoin etänä mitä suosittelen. Viestejä se vaatii kuitenkin aika monta. Kymmenen vuotta myyjänä on luonut minulle kokemuspohjan jolla minä pysyn täysin kartalla, mutta tiedostan että asiakkaalle vaihtoehtojen pohtiminen ja kaikkien viestien lukeminen ja ominaisuuksien kartoittaminen käy varsin työlääksi!

😳

Liivianalyysi palvelee erityisesti aikaisemmin minulta (tai muutoin Evelacea) ostanutta asiakasta. Omien asiakkaideni kokotiedot minulla on itsellä ylhäällä.
Analyysia varten käyn asiakkaan aikaisemmat ostokset läpi ja merkitsen tuotteiden koot ja värit ja vuodet taulukkoon. Niiden avulla teen koosteen siitä mitä tällä hetkellä suosittelen ja missäkin koossa.
Huom, oikea koko eri liiveistä ei yleensä ole täsmälleen sama numeroiltaan, vaan vaihtelee tuotteen ominaisuuksien perusteella. Tässä keskustelu asiakkaan kanssa – vertailu aikaisempien tuotteiden nykyiseen istuvuuteen, mittaaminen ja myyjän tuotetuntemus auttavat valitsemaan etänä mahdollisimman oikean koon. Tällä pyritään välttämään palautuksen vaivaa ja kustannuksia, ja kun joidenkin tuotteiden toimitusaika on 4 viikkoa niin myös odotus tuplaantuu mikäli koko joudutaan tilaamaan uusiksi.
Taulukossa on linkit tuotteisiin ja myös (selkeät?) ohjeet sovitukseen sekä linkit tekemiini Youtube-videoihin joissa pyrin parhaani mukaan asiaa kuvaamaan.
Miltä sinusta vaikuttaa? Mitä tykkäät?
Liivianalyysi on aivan viime päivien tulosta, joten tässä ensimmäinen testi, miten taulukointi palvelee “testiasiakasta”, joka nyt haluaisi ostaa uudet liivit. Toiveena kevyt toppaus ja mahdollisesti sileä tai kevyt pitsi.

Laitan lisäksi tähän myös kommentteihin kuvat, jossa näkyvät kaikki ne muutkin liivit jotka eivät juuri tälle asiakkaalle sovi, joko toiveiden tai mitoituksen puolesta. Mielestäni on nimittäin asiakkaalle melkoinen työ käydä kaikki nuo läpi itse!! Jos asiakas käy tuotteemme läpi itse, hän yleensä lähtee nollista tutkimaan KAIKKIEN kokotiedot. Minä myyjänä tiedän lähes heti tai pienellä tarkistuksella mitkä tuotteet voi ainakin jättää pois laskuista.

Haluatko oma Liivianalyysin? Laita viesti toiveistasi, niin tutkailen tilanteesi. Jos haluat jutella puhelimessa tai videoyhteyden kautta niin sovitaan sille aika etukäteen. Kuvallisesta yhteydestä on hyötyä erityisesti silloin kun kokosi on muuttunut.


Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *