Superabsurdi maailma!

Maailmanmeno tuntuu edelleen superabsurdilta. En osannut kuvitella että ikinä olisimme tällaisessa tilanteessa. Toivotan tsemppejä ja jaksamista kaikille ja teen omalta osaltani kaikkeni etten edesauttaisi sairauden leviämistä.

(kevennys:
Kaikki mun vuosia piileskelleet isommat ja pienemmät krempat on nyt lääkäriarsenaalin voimalla etsitty ja hoidossa. Fiilikset alkaa olla sellaset että noin kuukausi sitten kuulin sanovani Tepolle että tästä tulee varmaan meidän elämän paras vuosi! Ja kuinkas sitten kävikään….
Kevennys loppu)
Olen riskiryhmää eikä me olla nähty eikä nähä ketään ihmisiä viikkotolkkuihin. No lasketaanko naapurit? 😕 Varsinkin jos ne käy pihalla vilkuttamassa ikkunan takaa 😮 Luonnossa sen sijaan saamme liikkua ja Tommi onkin tosi tykästynyt keikkumaan selkärepussa 😃
Huhtikuun lopussa mun piti palata töihin tiukkaan kuukauden työputkeen – pitää varmaan ettii joku muu ränni tai isohko tunneli, sillä kaikki kevään keikat on peruttu tai siirretty hamaan tulevaisuuteen. Se tietää myös melkoista lovea lompakkoon. Enkä oo ainoa.
Evelace on ottanut käyttöön kaikki keinot asiakkaiden laadukkaaseen palveluun muuttuneessa maailmantilanteessa ja meidät on koulutettu etäpalveluun videoyhteydellä. Aluksi oma fiilis oli että niinettämitenkä se onnistuu? 😮 Nyt oon hoksannut että oon 10 vuotta palvellu asiakkaita puhelimella, facessa, whatsapilla ja välillä lällärilläkin JA kerännyt exceliin kaiken datan mitä olen kenellekin myynyt niin kun nämä kaksi, monipuolisuuden ja tarkkuuden lisää haluun antaa asiakkaalle paras mahdollinen palvelu videoyhteys on vain työkalu, eli puhelu jossa nähdään toisemme (daa…). Se näkeminen tekeekin siitä tärkeän koska pystyn näkemään miten asiakas pitää mittanauhaa, miten edelliset liivit istuu ja onko koko mahdollisesti muuttunut. Ja samoin asiakas näkee minut ja elekieleni.
Oulussa (Evelacehan on siis Oulusta kotoisin, ihan suomalainen firma, omistaja on Eeva-Riitta Fingeroos) venytään tilanteeseen huikealla tavalla ja suunnitellaan lisää keinoja palvella laadukkaasti ja taidolla, teitä varten. Jos siis olet kotona hengaillessa ehtinyt jo vaiheeseen jossa käydään kaappeja läpi että olo selkeytyy ja hoksannut että olet vuosia alimitoittanut alusvaatevalikoimasi niin sovitaan aika jolloin hoidetaan kuntoon. ❤
Toki kaikki me joustamme nyt tilanteen vaatimalla tavalla ja olen ylpeä siitä ❤ Ollaan yhteydessä!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *