Kohta äitiyslomalle!

Äitiysloma on ihan tos noin ja mä oon jo monta viikkoa tehny hommia vaan vähäsen ja puhelimella. On silleen kyllä kannattanut, kun olo on selvästi parempi <3 <3 Vaikka iso kynnys oli kalenteri tyhjätä kun moni jäi kuitenkin sovittua tapaamista kaipaamaan. 

Kattelin tuossa niin 4 500 e puuttuu nyt että saisin puolen vuoden myynniksi tasaluvun 50 000. Eli jos sulla on ollut jotain mielessä niin tähän joukkoon vois olla kiva kuulua jotka kiidättäis mut ton rajan yli ennen kesäkuun alkua.
Ens viikon olemme häämatkalla KOKO VIIKON kylpylässä, miettikää, valmiit ruoat ja uimista ja kaikkee ja ukkokultaaki näkee vähä enemmän ja suotusammissa olosuhteissa <3 <3 <3
Mullehan on älyttömän vaikee olla teille vastaamatta ja jokainen viesti kuitenkin repäisee mut lomalta arkeen joten pyydän kauhian nätisti että panttaisitte viestejä ens viikon yli ja sit vasta lähetysnappi napsahtaisi <3 Nyt toki saa vielä viestiä, ja tilaan tuotteet kuun vika viikolla. 
Ja sit ilouutinen! Mä olen järjestänyt kaiken omassa hallussani olevan niin että syksyllä käyn kuukauden töissä – ette siis joudu pärjäämään loputtoman pitkään ilman mua ja Evelace-alusasuja! Tuolle kuukaudelle otan lyhyitä keikkoja lähialueilla (nopeuden puolesta mieluiten Zenassa) ja palvelen kotipihassa Zenassa – siis sellaisia keikkoja joita imetysten välissä kerkee kun Teppo hoitaa lasta 🙂 Otappa kalenteri kauniiseen käteen ja kirjataan sut ja ystäväsi ensimmäisten joukossa tuolle maagiselle kuukaudelle! 10.10. – 10.11. 🙂 Ajasta 2 viikonloppua teen töitä ja kaksi olemme perheenä vapaalla. 
Tämmösiä positiivisia fiilareita täältä sohvan pohjalta <3 <3 Ollaan yhteydessä!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *