Kangasalan kivijalkaputiikki loppuu, siirryn palvelemaan supersuositussa Alusvaateautossa!

Mä tiedän että tämä tulee monelle järkytyksenä. Joskus vaan tapahtuu sellanen juttu ku Elämä. Sen edessä asioita pitää punnita jotta sais parhaan mahdollisen lopputuloksen itsensä, yrityksensä ja asiakkaidensa kannalta.

Niille jotka pidättää hengitystä: Evelace-jälleenmyyjänä jatkan edelleen.
Pweeeeh…
Sen sijaan Kangasalan Johannan Putiikin aika loppuu vuodenvaihteessa. Oon ollu tässä nykyisessä paikassa Lentolassa melkein päivälleen neljä mahtavaa vuotta. Olen nauttinut isoista, upeista tiloista täysin rinnoin ja iloinnut siitä että saan tarjota rentouttavia hetkiä ja kotoisaa palvelua teille. Olemme juhlineet täällä yhdessä yrityksen 5-vuotissynttäreitä ja keränneet paljon huikeita muistoja.
Samanaikaisesti oon lanseerannut Zena-alusvaateauton, jolla palvelun voi viedä sananmukaisesti asiakkaan luo. Tämä on lisännyt palveluni tehokkuutta ja ulottuvuutta, kun esittelyreissuillakin voin pysähdellä yksittäisiä ihmisiä tapaamassa. Saamani palaute tästä on ollut todella positiivista. Auto toki on alkuajoilta kehittynyt merkittävästi myös ja nykyään räätälöityjen vaatetankojen ja muun varustuksen ansiosta on erityisen upea liikkuvan palvelun piste, ja kehittyy koko aika 🙂
Kangasalan Putiikki on ollut unohtumattoman mahtava. Olen saanut nähdä miten asiakkaat viihtyvät, nauttivat olostaan, juttelevat, unohtavat arjen ja huolet. Parhaimmillaan. Vaan silti myynti Putiikissa on hieman vähentynyt, samoin Putiikkipäivien määrä. Niin kovin moni on useamman vuoden aikonut tulla ja oon kannustanut, innostanut ja kutsunut – samalla peläten sitä hetkeä kun ihmiset tajuavat että “nyt on liian myöhäistä”. Kahden yksittäisen asiakkaan välissä on saattanut olla kolme tuntia tyhjää. Ehkä olisi pitänyt olla enemmän porukoita, onhan tila yksittäisille kävijöille kovin isokin..
Toki myös alueen muuttuminen, ympäröivät rakennustyöt ja erityisesti Lamminrahkan uuden asuinalueen rakentamisen tuomat muutokset liikenneruuhkien ja rakentamisen melun myötä saivat harkitsemaan muutosta.
Mitä nyt?
Siirryn väliaikaisesti palvelemaan teitä ensisijaisesti Zena-alusvaateautossa kutsuttuna luoksenne, työpaikallenne tai vaikkapa mökillenne, ja kotiesittelyissä kuten ennenkin.
Suosin palvelua Zena-autossa välilevynpullistuman takia, jolloin minun ei tarvitse nostaa tavaroita niin paljon paikasta toiseen. Osa teistä muistaakin miten liukastuin ja rikoin selkäni, ja siitä alkoi vuoden kestänyt karmea projekti kuntouttamisen kanssa. Moista kipua en ole koskaan ennen kokenut, ja sen myötä päätin kunnioittaa selkääni ja välttää sen tarpeetonta rasittamista huonoissa asennoissa. Minä kun olen ollut vielä vähän huono pyytämään apua. 😃
Tottakai suunnittelen myös uutta Putiikkia, jonka julkistan myöhemmin ❤
Isoin muutos on se, että tukikohtani paikkakunta muuttuu, tulevaisuudessa asumme Tepon kanssa Ylöjärvellä.
Mutta nyt: vielä on hetki aikaa. Nykyisissä tiloissa saan toivottavasti palvella mahdollisimman monta teistä vielä. Aikaa on joulukuun puoliväliin asti, jonka jälkeen alkaa muutto. Vuodenvaihde on siis vilkas ja haasteellinen siltä osin.
Haluaisitteko läksiäiset? Tuletteko käymään? Tsekkaamaan ainakin poistotuotteista omasi talteen!?
Kommentoi tai täppää fiiliksiäsi kuvaavaa merkkiä!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *