Suomen toiseksi paras Evelace-jälleenmyyjä 2015

Koulutuksessa sain nöyränä vastaanottaa tiedon että viime vuoden myyntini perusteella sijoituin Suomen toiseksiparhaaksi Evelace-jälleenmyyjäksi.

Sitä ajatellessani mietin kaikkia niitä onnistumisia joita mulle on ihan varmasti kertynyt jo todella paljon, kun te edelleenkin luonani käytte ja se saa minut tuntemaan oloni todella kiitolliseksi ja onnistuneeksi. Se on mahtavaa!
Mutta usein kun ajattelen sitä, mietin myös sitä toista puolta – kaikkia niitä joiden kohdalla olen mokannut: sanonut jotain tyhmää, unohtanut jotain, myynyt liivin josta ei tullutkaan lemppari ja niin pois päin. Väistämättä näitäkin sattuu, kun kommunikaatio on niin monimuotoista, ihmisiä ollaan kaikki ja aina ei vaan voi tietää mistä liivistä se lemppari tulisi. Haluankin kiittää kaikkia niitä jotka olette antaneet mulle palautetta. Se auttaa kasvamaan vaikka negatiivisen palautteen kohdalla onkin monesti rankkaa – eikä kaikkia silti voi miellyttää koskaan 🙁
Ja vielä suuremman kiitoksen annan niille, jotka olette antaneet uuden mahdollisuuden, niille jotka olette reilusti kertoneet mikä meni ensimmäisessä liivissä pieleen ja sen perusteella toinen pystyttiin valitsemaan niin että siitä tuli se maailman paras liivi sulle! Koska näin se on, että minä en missään tapauksessa halua myydä väärää liiviä, mutta monesti ei asiakaskaan tiedä mitä ihan tarkalleen haluaisi ja silloin on myyjänkin joskus vaikea tietää enemmän kuin käyttäjä itse, saati huomioida ihan jokainen vartalon yksityiskohdan vaikutus liivin käytössä ja istuvuudessa ja tietää mistä tulee se liivi joka kaivetaan kaikista mieluiten aamuisin esiin muiden alta ja laitetaan päälle. (Se on nimittäin mysteereistä suurin välillä mistä se lemppari tulee ja usein se yllättää käyttäjänkin!)
Se, että monella ihmisellä on niin suuri sydän, että he palaavat takaisin ja antavat palautteen avulla mun kasvaa asiakaspalvelijana .. se tekee todella nöyräksi. Siis KIITOS.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *