Vähintään kolmet liivit ja muita tärkeitä liiviseikkoja!

Näin vuoden alussa lomien jälkeen ollaan ihan tarmoa täynnä ja samassa yhteydessä kannattaa luvata myös vilkaista vähän alusvaatekaappiin.

Naisella tulisi olla vähintään kolmet rintaliivit: yhdet päällä, toiset pesussa ja kolmannet pesun jälkeen lepäämässä – elastaani tarvitsee palautumisaikaa säilyttääkseen joustavuutensa. Urheiluun täytyy myös varata aivan omanlaisensa liivit.
Lemppariliivit tulee puettua päälle erityisen usein, joten ne joutuvatkin kovalle kulutukselle. Jos tietyt liivisi saavat enemmän kuin oman osansa viikonpäivistä, niin hanki suosiolla useammat samanlaiset, jolloin jokaiset kestävät pidempään.
Moni on varmaan huomannut, että aina kaikissa liiveissä ei käy lapun mukaan sama koko. Vaihtelu johtuu siitä, että liiveissä käytetään hyvin erilaisia malleja ja materiaaleja. Ammattitaitoinen myyjä tuntee mallistonsa ja tietää mikä koko mistäkin mallista asiakkaalle sopii. Liivit tulee aina sovittaa, sillä siten saadaan arvokkain tieto: miltä tuote tuntuu asiakkaan päällä! Tätä ei voi kukaan muu tuntea kuin asiakas itse.
Sovittamalla saadaan myös tietoa asiakkaan makumieltymyksistä, on paljon sellaisia asioita joita ihmiset eivät osaa sanoin kertoa, ja joita ei ole tullut aikaisemmin edes ajatelleeksi, mutta jotka erilaisia tuotteita sovittaessa hahmottuvat helpommin.
Kokolapusta huolimatta oikea koko on se mikä sopii parhaiten päälle ja tuntuu hyvältä. Käytössä huomaat vielä selvemmin mitä tuotteita kätesi usemmiten kaapin kätköistä hamuilee. 🙂
Tilataksesi tuotteita ota yhteyttä 0404120782 tai johanna.vilpas@evelace.fi. Voimme sopia esittelyn, putiikkikäynnin tai tuotteiden postituksen!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *